50 godina SZRV

Verzija za štampuVerzija za štampu
Organizator
Petak, 4 Novembar, 2011
Savez zdravstvenih radnika Vojvodine Novi Sad

Poštovani
04.11.2011. godine u Skupštini Vojvodine je održana proslava povodom 50 godina rada i postojanja Saveza zdravstvenih radnika Vojvodine.

Na skupu upriličenom tim povodom u skupštionskoj sali AP Vojvodine,prisutne su pozdravili u ime domaćina Saveza zdravstvenih radnika Vojvodine Predsednica SZRV Eva Vulić,a ispred pokrovitelja ove proslave Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo APV - Prim. dr Radovan Latinović.
U ime Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije,prisutne je pozdravila Radmila Jazić, član Zdravstvenog saveta RS.

O značaju rada Saveza zdravstvenih radnika Vojvodine svoje utiske sa govornice izneli su i dugogodišnji saradnici udruženja:
Prof. dr Nikola Čanak
Prof.dr sci.med. Miloš Lučić
i Predsednica Izvršnog odbora Ogranka Vojvodine KMZSTS Ranka Ješić.

Ovom prilikom se zahvaljujemo članovima i saradnicima čiji dugogodišnji rad i zalaganje su u velikoj meri doprineli da Savez zdravstvenih radnika Vojvodine zauzme lidersku pozicijuu oblasti svog poslovanja.

Sećanja o početcima rada Saveza zdravstvenih radnika Vojvodine,preprekama na koje su kroz vreme nailazili i uspešno ih prevazilazili,ujedno i svoje utiske o proteklim vremenima vrlo emotivno su iznele dugogodišnja predsedniaca najvećeg Društva u okviru SZRV, Rada Garčević Medvedev kao i samog Saveza zdravstvenih radnika Vojvodine,Ljubica Češljar.

Koktelom u klubu poslanika AP Vojvodine uz podsećanje na protekle godine,završena je proslava.